Sunday, July 31, 2011

::TERRA-TAK KITA NAK BAGI HADIAH NI::

TEMPELAN MELEKAT.. SILA KE TEMPELAN SETERUSNYA :)
AS SALAM

Pe habaq pengunjung2 blog TERRA-TAK KITA ari ni??

Arap2 sumenya sehat la eh.

Teruja tak ngan title entry kat atas tuh?? hehehehe

Sape yang tak mo adiah kan? Benda free la katakan..

Oke2.. tak mo cite panjang.. ce kamoo2 sume nengok pix bawah ni sat

Kamoo2 paham tak pertanyaan cik-bulan tu??

Tibe2 ase nak bagi adiah tapi da syarat la kan. Ase cam nak wat contest lak.. ala2 Giveaway gitu

Ni yang nak tanya pendapat kamoo2 sume, contest yang canne yang besh & pe adiah yang cool??

Kita ase kita nak wat contest sepanjang bulan Ramadhan cam tahun lepas & adiah kita bagi pas raya, orait tak?

So, pe pendapat kamoo2? If respon yang kita terima sangat oke kita akan pastikan contest tersebut akan terlaksana!!! Sile2 la drop komen yeap :)

p/s: menyampah bile esok takleh kuar g Mid Valley gara2 banyak jalan ditutup :(



10 comments:

Zie said...

Wah tentulah suka kalau dapat hadiah buat je apa-apa ga yang simple@ dah lah..

cik bulan said...

aiyo..otoke??..hahaha..mlwak aje..=.=''..

azlizaasri said...

nakk join . nak adiah !

miszTERRA_SF_ said...

sabaq2.. kna amik masa kna pikir tol2 sbb nk bg adiah plg cool :)

cik bulan: mmg da plan pon cik bulan cam taw2 jep

Mama Gee said...

tahun ni sgt malass nk join apa2 ga
InsyaAllah kalo rajin nnti join..

syaz@rozelt said...

buatla GA brooch comey.hihi..

Pupel Liyana said...

ga untuk menghargai follower besh tu :) ce cuba ce cuba

zuhanismohamed said...

GA duit raya free ? nak duit raya..hehe

Ahmad Yasir said...

bt la contest yang senang saya jawap dan org len susah nak jwp..boleh la saya dapat adiah tu..heeeeeeee...=)

miszTERRA_SF_ said...

hahaha.. dh da idea ni.. tnggu ms n ketika yg sesuai je.. hehe

Related Posts with Thumbnails