Sunday, July 24, 2011

::TENGS TO cokieDAcomot::

AS SALAM

Maseh di hujung minggu yang terasa amatlah panjang. Bajet tak sabar nak bekerja tapi sebenarnya tak sabar nak dapat gaji :)
Selamat Ari Lahir kepada kamoo2 yang hari lahirnya pada hari ini yeap. Semoga dis year will be better than b4 oke :) Hiduplah dengan positif!
Tempelan kali neh khas wat my fwen iaitu cik CokieCokie @ Azliza. Kenapa??
Ermmm sebabnya, kena la perhati rumah baru kita neh. Da tukar cat, da tambah aksesori & da da bunga2 canteq. Canteqkan?? Suci bersih gitu. Tengs a lot dear. Kita sukeee sangat sampai nak tatap2 jep blog sendiri 24 jam. (ngada2)
Neh sume gara2 kerajinan beliau oke. Free jep tuk keje2 edit mengedit neh. Blog beliau pon comey gak tau.
Jum2 kita terjah ke blog beliau. Blogger femes En Ben Ashaari pon da followed blog beliau tau. Ciap da add kat FB lagi. Bertuah beliau. So pe lagi kan.. jummmmm ke COKIEdaCOMOT!!


p/s: sedey bile pe yang d plan terpaksa ditunda


4 comments:

nurulazlizamohdasri said...

thanks you dear buat entry ni . hihi :)terhru *_*

miszTERRA_SF_ said...

same2.. kita lagi terharu da gk nk tlg edit2 tuk kita :) tengs

ell-oh-vee-ee said...

hehe..patutla cantik je...ade sipi2...upenye org yg same edit....hehehehe..... nice!!!
akan dtg nk suh editkn jgak la... hihi bole x??

miszTERRA_SF_ said...

hehe.. comey kan?? try la mesti cokie2 on nya

Related Posts with Thumbnails