Saturday, August 20, 2011

FB CONTEST ~ KITA & BAJU RAYA MELETOP!!

AS SALAM :)

INI TAMPALAN NGAN GLUE CAP GAJAH!! SILA SCROLL KE BAWAH TUK LATEST ENTRY

Selamat berhujung minggu sume!!!! Kita da decide nak wat contest apa akhirnya. Lega sangat2 sebab kata putus dapat dicapai akhirnya.
Jika dulu kita dah wat GiveAway tuk follower blog, kali neh kita wat special tuk kamoo2 yang LIKE page FB TERRA-TAK KITA. Oke la kan, bagi peluang kat kamoo2 yang takde blog sebab kita paham tak sume owang da blog neh. Yang da blog, dont worry oke. Kita still akan wat GA @ contest khas tuk follower yang da blog tapi lambat cket, insyaAllah lagi 2 weeks & adiah pon dapat pas raya. (Please dont majuk2 oke my dearies blogger)

Oke, berbalik kepada Contest FB neh lak. Jum usha how to join :


1. Like page FB TERRA-TAK KITA (bagi yang da like, tengs a lot)

2. Pilih pic raya kamoo, tak kesah raya taun wape pon oke janji suasananya raya!!! - pic kamoo sowang2 pakai baju raya (kurung/kebaya/ceongsam/sari/bajuMelayu). Terbuka kepada sume jantina & races oke :)

3. Bila da pilih pic yang meletop 2, sile2 la emelkan ke alamat emel kita - fame.fab_t@yahoo.com

4. Emelkan ngan title Contest Raya including details kamoo such as full name/age/namaFB kamoo/add umah. Pastikan kamoo da address umah d Malaysia yea, senang kita nak anta adiah nanti.

Itu jep, senang kan? Then kita akan upload pic kamoo2 kat FB TERRA-TAK KITA, pastu ley la kamoo2 promote suh sanak sedara like pic kamoo. Yang paling banyak jumlah like dikira sebagai pemenang!!

Adiah?? Surprise.. sesuai tuk ari raya la gamaknya.. hehe :)

Oh yea.. tarikh akhir tuk anta pic belom decide yet tapi better hurry sebab kita nak pilih pemenang cepat then bagi adiah cepat2. InsyaAllah adiahnya akan diberi sebelom HARI RAYA AIDILFITRI 2011!!

p/s: semoga Allah permudahkan urusanku ini, moga dimurahkan rezeki kita2 sume, moga kita sume dipanjangkan usia tuk menikmati bulan Ramadhan yang penoh barakah


8 comments:

nurul shahira ♥ said...

JOIN dear ! tapi tarikh tutop contest bila ? :]

miszTERRA_SF_ said...

tengs dear.. trikh ttop will announce soon. :)

Cik Meifaa' said...

diiklankan disini

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/fb-contest-kita-baju-raya-meletop.html

♥Putri ilyanie♥ said...

urm.. kalau contest suh org like2 gmbr nie Putri kureng cikit.. heee..mcm pyh je nak menang.. malu pown de.. sbb xcantik.. ^_^

miszTERRA_SF_ said...

alaaa puteri.. pe yg nk malunya.. hhe.. bkn contest ratu canteq pon, tp xpe xde pksaan :)

Ku Azhar said...

nk join! tp xberapa phm...

Cinta Misteri said...

InsyaAllah dipermudahkan segala urusan

miszTERRA_SF_ said...

ku azhar: part ne yg xpaham 2???
cinta misteri: tengs dear.. insyaAllah.. ameen

Related Posts with Thumbnails