Monday, September 27, 2010

::HADIAH DAH POS::

ASSALAMUALAIKUM ;-)

Akhirnya dapat gak update tuk mention yang misz dah pos kedua2 adiah kepada kedua2 pemenang pade minggu lepas. Mintak maaf sangat2 kepada Mama Zharfan & Cik Tom sebab misz amik mase yang lame tuk pos adiah2 2.

Sebenarnya Cik Tom dah emel gitau yang dia dah time adiah shawl tersebut, katenya canteq (tentu la kan sebab shawl 2 Cik Tom yang pilih sendiri.. hehe). Juz adiah tuk Mama Zharfan yang misz x sure dah sampai ke belum. Hopefully selamat sampai & x de pape yang x bez jadi time penghantaran.
Ni la adiahnya :
Yang ijau 2 adalah shawl yang dah d pilih sendiri oleh Cik Tom
Yang dalam bekas canteq 2 adalah perfume tuk Mama Zharfan.. saje bagi extra surprise

More extra surprise.. misz nak bagi gak points kat both of them. Points neh act equal to how much my customer purchase tapi neh kire special case. Nanti Cik Tom & Mama Zharfan leh la collect points then redeem ngan pape jep item kat blog neh. How much that points?? Sile scroll ke atas & find POINTS page oke.

Till then, wassalam & enjoy ur day alls ;-)


3 comments:

mama zharfan said...

rasanya dh sampai hadiah tu..me kena tunggu adik me kat kg tu snap pic+email to me pic hadiah nya :) tq sgt2 tau :)

mama zharfan said...

yeayyy..hadiah dh sampai..me dh update kat blog me

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/sessi-skodeng-hadiah-yg-me-baru-dpt.html

FyZa said...

ala..nk jgak hadiah..huhu..;p

Related Posts with Thumbnails